Glasgevel station Assen

/ Gevels

Bij de nieuwbouw van station Assen is voor de centrale hal een vliesgevel onder een houten luifel geplaatst. Dit project is gerealiseerd in combinatie met Jonkers Bouwmetaal.

Constructieburo Hummel verzorgde voor dit project:

  • berekening aansluitdetails van de vliesgevel en van de vliesgevel aan de luifelconstructie
  • berekening glaspanelen
KlantGemeente Assen
ArchitectDe zwarte Hond

Bij de nieuwbouw van station Assen is voor de centrale hal een vliesgevel onder een houten luifel geplaatst. Dit project is gerealiseerd in combinatie met Jonkers Bouwmetaal.

Constructieburo Hummel verzorgde voor dit project:

  • berekening aansluitdetails van de vliesgevel en van de vliesgevel aan de luifelconstructie
  • berekening glaspanelen
1_1_20210604_105330
ass_4719_2_20210604_105338
pdr_4709_3_20210604_105347